Welcome!

Archives

May, 2015

Ibland måste man ju helt enkelt bara!

IMG_1808

Igår var en regnig dag! En mycket regnig dag! Medan jag körde mina backintervaller med vattnet rinnande i nacken kom en idé till mig. Den fick fäste och efter en stund kändes den självklar!

Klart jag måste göra en cykelkeps i de italienska färgerna! Att en god espresso hör ihop med cykling har vi ju redan konstaterat. Och att Italien är ett fantastiskt land vad gäller cykel kanske egentligen är för självklart att nämna. Själv älskar jag Italien av flera skäl: viner, italiensk glass, maten, naturen, kaffet, passionen för cyklar och motorcyklar. Ja, listan kan göras lång!

Kaffet är kanske ett eget kapitel. Jag minns med ett leende hur jag och en god vän, efter en tvådagars vistelse i Milano, konstaterade att vi druckit 29 espresso var! Tror vi testade nästan vart enda kaffehak vi gick förbi och upplevelsen och smaken varierade på den övre skalan mellan utsökt till helt fantastisk!

Så efter en varm dusch, en bit mat och en utsökt espresso satte jag mig vid symaskinen! Regnet piskade mot fönsterrutan medan nålen rytmiskt gick genom tyget. Regnet ger liv och efter regn kommer sol.

La dolce vita!